Mijn gift

Ik schenk eenmalig

  • U geeft een kind logement in onze Werelddorpen, gezondheidszord, kleren en voedsel voor een maand.

  • U geeft een kind middelbaar onderwijs en beroepsonderwijsl voor een maand.

  • U sponsort de scholing van een kind in een Werelddorp (onderwijs en beroepsopleiding, onderdak, maaltijden) voor een maand.

of

Ik schenk maandelijks

  • U geeft een kind logement in onze Werelddorpen, gezondheidszord en kleren.

  • U geeft een kind drie evenwichtige maaltijden per dag

  • U geeft een kind middelbaar onderwijs en beroepsonderwijs

  • U sponsort de scholing van een kind in een Werelddorp (onderwijs en beroepsopleiding, onderdak, maaltijden en gezondheidszorg)

WAAROM SCHENKEN AAN STICHTING WERELD DORPEN VOOR KINDEREN?

Stichting Wereld Dorpen voor Kinderen heeft als missie een duurzame vermindering van armoede, door onderwijs te bieden aan kinderen in extreme armoede. Wij geven middelbaar onderwijs en een beroepsopleiding alsook veilig onderdak in onze Werelddorpen, drie evenwichtige maaltijden per dag en toegang tot gezondheidszorg aan méér dan 20.000 kinderen die vroeger in extreme armoede leefden in de Filippijnen, Mexico, Guatemala, Brazilië, Honduras en Tanzania.
Eenmaal afgestudeerd, vinden onze leerlingen snel een baan en kunnen ze zichzelf onderhouden terwijl ze hun ouders, broers en zussen helpen.
ELKE GIFT VANAF 40 EURO OP JAARBASIS IS FISCAAL AFTREKBAAR.

Mijn gegevens

* Verplichte velden (deze gegevens zijn noodzakelijk om van uw fiscale aftrek gebruik te kunnen maken)

VERTROUWELIJKHEID VAN UW GEGEVENS

Uw gegevens zijn onmisbaar om u het fiscaal attest op te sturen, in het begin van het volgende boekhoudkundig jaar. De persoonlijke gegevens die wij via dit formulier verzamelen worden gebruikt om u te blijven informeren over de projecten van Stichting Wereld Dorpen voor Kinderen, om te tonen hoe uw steun het verschil maakt, om noodfondsen in te zamelen of om andere vormen van steun te vragen. Als u geen nieuws meer van ons wil ontvangen of als u een van de andere rechten wil uitoefenen die de GDPR u toekent, volstaat een mailtje aan info@werelddorpenvoorkinderen.be of per telefoon +32 2 230 16 37.

Mijn betaling

Zeer veilige betalingen met behulp van de 256-bit SSL-coderingsmethode, de hoogste beveiligingsstandaard.

een betaling met Bancontact

Ik bevestig met mijn creditcard

De veiligheidscode bestaat uit de 3 laatste cijfers op de keerzijde van uw creditcard

ZORGELOOS SCHENKEN

Deze website is 100% beveiligd. Alle bankgegevens die nodig zijn voor de betaling worden versleuteld aan de hand van het SSL-protocol. Ze worden in geen geval bewaard in onze informaticasystemen.

Je kan je domiciliëring op elk moment op eenvoudig verzoek wijzigen of stopzetten, via e-mail info@werelddorpenvoorkinderen.be of per telefoon +32 2 230 16 37.